Золоті каблучки з аметистом

Вид Сетка Список

Товари 1-24 з 121

Сортируется по убыванию. Установить по возрастанию
Вид Сетка Список

Товари 1-24 з 121

Сортируется по убыванию. Установить по возрастанию

Каблучка з аметистом − талісман ділової людини

Золота каблучка з аметистом 'Едісса'

Вийшовши на червону доріжку для отримання премії «Оскар», зірка культового «Аватару» Зої Салдана вразила присутніх не лише своєю вродою, а й прекрасними аксесуарами. До бездоганної блідо-рожевої сукні молода голлівудська зірка підібрала чудову каблучку зі світло-бузковим аметистом круглої форми, вагою понад 80 карат!

Дозволити собі перстень з аметистом сьогодні може кожен, − ювеліри створили безліч дизайнів для крупних каменів, використовуючи різноманітні види огранювання − овальний, багет, маркіз, серце, груша, кушон. Наш інтернет-магазин пропонує на вибір як вишукані святкові золоті каблучки з об’ємними аметистами, так і прикраси з невеликими каменями на кожен день, що вдало гармонують зі строгим діловим костюмом. Можете не шукати їх в інших он-лайн магазинах − багато моделей виготовляються ексклюзивно для клієнтів 3 Карата.

Коштовний камінь аметист однаково прекрасно виглядає і в білому золоті, блиск якого вигідно посилюють діаманти, і в жовтому − з тендітними вставками діамантів чи білого цирконію. До того ж, у 3 Карата легко дати волю фантазії, замовивши перстень у золоті будь-якого кольору, а також комбіновану модель. Не відмовляйтеся передати дорогій людині часточку свого тепла!

© 3 Карата інтернет-магазин 2018 | Усі права захищено