Чорний діамант − камінь вищого суспільства. Чому цей камінь не для всіх?

Чорний діамант овіяний безліччю таємниць, загадок і містики, як і будь-який інший дорогоцінне або напівдорогоцінне каміння чорного кольору. Він не став вийнятком, а навпаки, залучаючи своїм сяйвом і переливом граней, зазиває нас все глибше і глибше в світ чарівності.

Існує версія, що чорний діамант має міжпланетне неземне походження. З уламками планет і метеоритів діамант потрапив на Землю мільярди років тому.

В давнину вважали, що цей камінь поширює навколо себе анігіляційне поле і вимагає, щоб господар почав роботу в області магії. Якщо не послухати голос чорного діаманта, то наслідки можуть бути непередбачуваними.

У наші ж дні власники ювелірних прикрас з чорним діамантом завжди гордяться тим, що вони мають прикрасу з таким загадковим і незвичайним каменем. Адже каблучка, сережки або кулон з чорним діамантом завжди додадуть їм елегантність і стиль мешканців вищого суспільства.

Діаманти коньячного відтінку, темно-коричневого, глибокого або синьо-чорного, сірого кольорів також називають «чорними».

Набори золотих прикрас, ювелірні комплекти Ювелірний інтернет-магазин 3Карата

У чому відмінність чорних діамантів?

Чорний алмаз має ту ж структуру, форму і властивості, як і абсолютно чисті алмази. Але на відміну від діаманта «чистої води», (прозорого і безбарвного), чорний пропускає світло частково або не пропускає взагалі. Він відображає світло гранями. Це відбувається завдяки численним включенням чорного кольору (графіту, гематиту та ін). Ювелір працює настільки майстерно та ретельно, щоб рівномірно розташовані включення і при сильному освітленні не пропускали світло. Для майстра це дуже трудомісткий і скрупульозний процес, тому огранка діаманта іноді затягується і на місяці, що відбивається на вартості дорогоцінного каменя.

Проте, чорний діамант − новачок у світі ювелірної моди. Він лише нещодавно придбав інший блиск і нову цінність! Тому вартість чорного дорогоцінного каменя набагато нижча, ніж інших кольорових діамантів. І це відмінна альтернатива у виборі, купити виріб з діамантом, але за менші гроші.

Зауважимо, що чорний діамант часто розглядаєтьсяяк «чоловічий діамант». Чорний класичний колір смокінга або чорний коліравтомобіля в поєднанні з чорним кольором діаманта у персні − дійсноідеально підкреслить елегантність стилю та досконалість володаря.

Хоча з іншого боку, поєднання норкової шуби і елітної ювелірної прикраси з чорними діамантами, будь то золота каблучка з чорним діамантом або золотий ланцюжок, прикрашений золотим кулоном з чорним королем, завжди зачарують світських модниць!

Магічні властивості

Вважається, що назва «алмаз» походить від грецького слова adamas − нездоланий, незламний. Назва каменя чітко визначає не тільки особливість його будови, але і ті риси характеру, якості, якими він наділяє свого власника. Він дає своєму володарю непереможність в бою. А також любов, успіх і радість у повсякденному житті, виводить його на вершину життєвого успіху.

Вироби із золота зі вставкою чорного діаманта надає власникові твердість і мужність!

Люди вірили, що алмаз зберігає слух гострим, як у хижої тварини. Хоча і не тільки слух. Чорний діамант сприяє активізації всіх аналізаторів організму. Одним словом: є охоронцем власника, підвищуючи пильність. Також чорний діамант є оберегом від злих чар: якщо злий чаклун захоче зачарувати, навести чари на власника алмазу, то всі злісні дії, спрямовані на власника діаманта, обернутися на нього самого.

Особливо ефективно вважається носити талісман − перстень з чорним діамантом на безіменному пальці лівої руки, і бажано носити так, щоб дорогоцінний камінь торкався шкіри власника, тоді енергетика між каменем і власником посилюється. І ефективність сили каменя лише міцніє.

Алмаз повинен бути придбаний вільно, тобто чесним шляхом! Тоді він буде мати велику силу. Камінь може втратити свою силу від нечесних або несправедливих помислів і дій, пов'язаних з ним, нестриманості людини, яка його носить.

Велику силу мають діаманти, які дістаються у спадок від батьків − дітям або через покоління. Якщо ж ви їх купили, «працювати» на вас вони почнуть не одразу. Чорний діамант потрібно «приручати».

Лікувальні властивості

Чорний діамант корисний тим, що має лікувальні властивості:

  • по-перше, лікує різні види психічних розладів: різноманітних фобій, депресій, нервових зривів, тобто коригує нервову систему;

  • по-друге, звільняє свого власника від різноманітних негативних прихильностей: алкоголю, куріння, наркоманії;

  • по-третє, є ефективним засобом проти запальних процесів в організмі: знімає жар, виліковує запалення легенів і т.п.

Король чорних дорогоцінних каменів також стимулює зникнення інфекційних хвороб та захворювань суглобів.

Думка астрологів

Астрологи вважають алмаз каменем Сонця і Венери, він допомагає людям, знаки зодіаку яких подвладні даній зірці і планеті, такими є: Терези, Телець та Лев.

У меншій мірі дані об'єкти космосу впливають на такі знаки зодіаку як: Овна, Діву, Скорпіона, Риб.

2016 @Інтернет-магазин «3 Карата»

Усі права захищено. Використання матеріалів повинно супроводжуватись робочим посиланням на джерело.