Ювілейні -10% на всі замовлення 10 днів для постійних клієнтів!

З 2-го по 11 червня введіть промокод 3Carata10 при оформленні замовлення і отримайте 10% знижки на всі товари на честь нашого ЮВІЛЕЮ! Ми вітаємо Вас і дякуємо за вашу багаторічну довіру! Нам так хочеться зробити вам подарунок!

Як замовити?

Ювелірний інтернет-магазин 3 Карата

Оберіть золоту або срібну прикрасу вашої мрії. Додайте виріб у кошик, і перейдіть до оформлення замовлення.

Ювелірний інтернет-магазин 3 Карата

Авторизуйтесь при оформленні замовлення або за посиланням.

Якщо ви не вказували вашу пошту при оформленні замовлень або бажаєте, щоб ми зробили це за вас - зверніться до Клієнтської служби. Ми як завжди з радістю допоможемо!

Ювелірний інтернет-магазин 3 Карата

Скопіюйте або введіть промокод: 3Carata10
Тисніть «Відправити».
Готово!


Всі клієнти, які оформлять замовлення в період святкування 10-річчя магазину, після його виконання отримають у подарунок Сертифікат на 500 грн !!!Дізнатися більше >>

Ювелірний інтернет-магазин 3 Карата

Знижка розраховується, виходячи з відпускної ціни конкретного ювелірного виробу, якщо його характеристики відрізняються від зазначених на сайті. Мінімальна вартість виробу 1000 грн. Зважаючи на нестабільність курсу валют і металів, уточнюйте попередньо наявність і актуальну вартість товару з потрібними вам характеристиками дорогоцінних каменів. Знижка не поширюється на спеціальні замовлення (за ескізом або фото), також на замовлення із застосуванням інших купонів або сертифікатів на знижку.