Як вибрати правильні золоті сережки під розмір та форму мочки

Підібрати сережки під тип обличчя, колір очей і відтіок волосся досить легко, вивчивши основні принципи поєднання кольорів. Але ось вибрати правильні кульчики під мочку − ось завдання, яке під силу лише фахівцям 3 Карата з нашим 10 − річним досвідом! Ця невелика замітка − основні параметри підбору ідеальних золотих сережок.

Щодня нам задають питання: а як мені он-лайн, не бачачи прикрасу, дізнатися, що воно мені пасуватиме? Запитаня закономірне − всі люди різні, і це пречудово! Але насправді практика показує, що існують лише три види мочок по довжині й два - по товщині.

Що потрібно знати при виборі сережок в інтернет-магазині?

Вимірюємо лінійкою відстань від проколу до кінчика мочки

Ювелірний інтернет-магазин 3 Карата

4−5 мм (маленька мочка)

Ювелірний інтернет-магазин 3 Карата

6−8 мм (стандартна мочка)

Ювелірний інтернет-магазин 3 Карата

9−12 мм (довга мочка,
високий прокол)

Визначаємо товщину мочки вушка

пухка мочка (4−6 мм)

тонка мочка (2−3 мм)

На що це впливає?

Не будемо багато говорити про стандартний випадок − дівчатам з проколом 7 мм від краю мочки і товщиною 3 мм пасує все − і сережки-пусети і сережки-підвіски, і конго і модні нині кафи! Мабуть, коли Бог роздавав вуха, ви встигли зайняти місця в першому ряду!

При маленькій й тонкій мочці золоті сережки (важче, ніж 2,5 грамів кожна) призводять до розтягування тканин вуха і збільшення отворів проколів, іноді це супроводжується розривами мочки, негарним рубцями, складочками − а це красивій жінці точно не потрібно! Купуйте легкі за вагою золоті сережки вагою максимум до 2 грам кожна. По дизайну підійдуть сережки-гвоздики або сережки-ниточки, також гарні будуть легкі гачки з французької застібкою, або притискним кліпсовим замком. На жаль, важкі великі камені − не ваше. Але не турбуйтеся, адже ще є кільця і кулони! :)

Дівчатам з високим проколом не завжди підходять сережки з англійської або італійської застібкою, так як не можна регулювати відстань, призначену для мочки вуха. Купіть сережки − широкі кільця, з овальною застібкою аля сережки конго або великі сережки з англійської застібкою. Але я, як представник саме цієї частини шанувальників золотих сережок, знаю пару лайфхаків і хочу з вами поділитися. По-перше, швенза (задня частина) сережок буває від 9 до 11 мм і у 50% випадків виробник може збільшити «місткість» внутрішньої частини сережки на 1-1,5 мм, що цілком достатньо для комфортного носіння. Але ура! Дівчата з великою і пухкою мочкою здатні витримати важкі вечірні сережки підвіски вагою від 5-6 грам кожна! Гайда на червону доріжку!

Товщина мочки вуха

Тонка − сережки з великим каменем або великі будуть важкуваті для вух, а тому сережки як би будуть дивитися вниз. Для цього є одна хитрість, яку знають лише ювеліри і ... наші менеджери. Задавайте їм більше питань! Зате всі види квіточок, метеликів, й інша дрібна живність, а також класичні діамантові гвоздики − це ваше!

Пухка − некрасиво виглядають маленькі пусети, а тоненькі кульчики колечка з доріжками на великий мочці візуально підкреслюють її величину, тому краще вибирайте перлини середньої або великої величини або об'ємні сережки з камінням.

Маленькі секрети при виборі правильних сережок гвоздиків на ваше вухо

Ювелірний інтернет-магазин 3 Карата

Стандартна штанга для пусетів 14 −15 мм:

  • пухка мочка − довжина штанги гвоздиків до різьблення повинна бути 1 см, інакше високому проколі може бути дискомфорт, якщо паличка коротка;
  • тонка мочка − краще взяти відстань до різьблення 7-8 мм, так як стандартні пусети не будуть щільно сидіти в вусі.

Що ж робити, якщо в кульчиків цвяшків довга штанга? Вихід такий: звернутися в ювелірний інтернет-магазин «3 Карата» з побажанням трохи нарізати різьблення і зменшити штангу пусетів на таку ж відстань (збільшивши довжину різьблення, штанга буде заважати при носінні). До речі, у нас є послуга «Мій особистий ювелір» для постійних клієнтів.

Важко визначитися з вибором? Наші консультанти допоможуть Вам, також можна звернутися в безкоштовну віртуальну примірювальну.

Також у нас є підказки  як вибрати сережки до вашого типу обличчя і кольором очей / волосся, тип обличчя.

А взагалі, якщо вам сподобалась ювелірна прикраса, і вона − втілення вашої мрії, не слухайте ніяких порад!

Купуйте і нехай нові сережки принесуть вам величезне задоволення!

_____

Завжди ваша

Наталія Слюсар, директор по втіленню ідей й велика любителька красивих золотих сережок від 3 Карата :)

Нижче - мій особистий ТОП - 6 улюблених сережок.