Як «червона доріжка» вдихнула життя у старовинну прикрасу – золотий браслет

Фестивалі, прем'єрні покази та церемонії нагородження кіно-академій – із самого свого початку мали не тільки культурне значення, а події, що демонструє еталон стилю. Так під час та після проведення «Оскару», «Золотого глобусу», «Канського фестивалю» чи Met Gala преса обговорює не стільки кінострічки, скільки одяг та прикраси учасників цих івентів. Звичайно, найбільша увага папарацці дістається сукням та костюмам, але друга почесна сходинка зазвичай належить саме дорогим ювелірним виробам.

Несподівано, в останні кілька років в фокус фотокамер все більше потрапляють ювелірні браслети зірок Голівуду, і ця прикраса стає все більш найпомітнішою під час тримання нагороди, «red-carpet treatment» (проходу доріжкою для фотографування) чи after-party. Класичні, авангардні, етнічні, з білого чи рожевого золота, з діамантами, з смарагдами, сапфірами чи без каміння – браслети є постійними супутниками успіху, слави та престижу.

Не відірвати погляду: 7 легендарних браслетів зірок

Ніжний браслет Блейк Лайвлі з діамантовими квітами винного кольору

Знаменитий вихід Блейк Лайвлі на Канському кінофестивалі у 2014 році у легендарній сукні від Гуччі та «квітковим» романтичним браслетом з білими та винними діамантами. Ніжний, легкий та об'ємний дизайн доповнює класичність сукні. Цей широкий браслет з червоного золота від бренду Френч Рів’єра підкреслює тонкі запястя актриси та гармоніює з сережками, прикрашеними каплевидними рубінами, також у рожевому металі. Цей лук намагались повторити тисячі випускниць по всьому світу, але Блейк неповторна!

Провокаційний білий браслет-змія Сальми Гайєк від Boucheron

Канський фестиваль 2014 року став для акторки тріумфіальним не тільки через «Фріду», а й завдяки її вмінню поєднувати екстравагантність та елегантність. Так, відкрита сукня кольору Барбі із контрастним штрихом – масивним браслетом у вигляді змії з рожевого золота – перетворилися на вишуканий жіночний лук. Соковиту яскравість вбрання було пом’якшено таємничими переливами діамантової луски, що повністю вкривала прикрасу.

Діамантовий браслет з морозним визерунком Гвінет Пелтроу

Крупний жіночий золотий браслет на кшталт манжету з найтоншим переплетінням платинової сітки та асиметричних діамантів у двосторонній облямівці з маленьких коштовних камінців від Ани Ху був темою обговорення ще декілька днів після закінчення церемонії «Оскар» у 2012-му році. Мінливий блиск цього кафу ідеально пасував до елегантної білої сукні і сучасній мантії Гвінет Пелтроу, підкреслюючи вишуканий силует образу.

Грайлива геометричність арт-деко Крістен Віг

Набір з трьох браслетів від Ніла Лейна, що прикрашав зап’ястя Крістен Віг на «Оскарі» 2012 року, ідеально пасував до тілесної летючої сукні, створеної Дж. Менделем. Розкішна діамантова мозаїка у оправі з білого золота нагадувала витвори східних майстрів в водночас виглядала сучасною, завдяки вишуканій геометричності арт-деко.

Казкові парні браслети у східному стилі Емми Стоун від Tiffany & Co

Щоб відсвяткувати перемогу фільму «Бердмен» на «Оскарі -2015», руденька Ема Стоун віддала перевагу теплим кольорам. Напівпрозора сукня ніжно-лимонного кольору була прикрашена цілим розсипом каміння, через що акторка нагадувала казкову Шахеризаду. Цілісності образу стилісти досягли завдяки двом масивним браслетам з жовтого золота – по одному на кожну руку. До товстих дутих кілець, що щільно прилягають то зап’ясток, прикріплено крупні підвіски у вигляді морских хвиль, де роль піни виконують дрібні діаманти.

Великі смарагди, два браслета на обидві руки та бал «чорних суконь»

Мабуть Блейк Лайвлі таки більш за все полюбляє прикрашати зап'ястя. Струнка та висока акторка підкорила всіх оглядачів «чорної» церемонії «Золотий Глобус -2018» своїм вишуканим луком у чорній оксамитовій сукні з золотими кишенями. Ідеальним контрастом для цього вбрання стали аж два одинакові масивні ланцюгові браслети з величезними квадратними яскраво-зеленими смарагдами на кожній руці! Це був свого роду виклик. Не дивлячись на доволі однотонні та в більшості нецікаві луки зірок, які вирішили зекономити аксесуарах, відомій модниці вдалось отримати найбільшу порцію позитивних відгуків критиків. Втім, ще до Блейк Лайвлі подібну прикрасу бачили на Емі Адамс (Оскар 2011 року) та Джессіці Білл (Оскар-2014), щоправда, не в парному виконанні.

Золотий браслет з діамантами Дакота Джонсон

50 відтінків діамантів у браслетах відвертої Дакоти Джонсон

«Венеціанський фестиваль 2015» став для Дакоти Джонсон слушною нагодою продемонструвати всі «50 відтінків» свого смаку. Кожного дня вона з’являлась на червоній доріжці у новому образі, що був повною протилежністю вчорашнього. Але справжній фурор викликала її тілесна, ніжно-рожева сукня від Прада із переконливим декольте та відкритою спиною. Тоді багато кому здалося, що єдиним справжнім вбранням акторки були тоненькі парні класичні браслети-доріжки з діамантовим розсипом. Вишукані переливи камінців підкреслювали чуттєву натуральність луку і водночас дещо стримували його відвертість.

Уляна Соломко, спеціально для блогу «3 Карата»

©Інтернет-магазин «3 Карата»

Усі права захищено. Використання матеріалів повинно супроводжуватись робочим посиланням на джерело.