ЮВІЛЕЙ МАГАЗИНУ 3 Карата - Нам 15!

Приймаємо привітання! 15 РОКІВ для ювелірного інтернет-магазину, це багато чи мало? Лиш уявіть, який шлях ми пройшли за ці 15 років від ідеї першого в Україні он-лайн сервісу покупки ювелірних виробів до лідера у сегменті преміум прикрас, який перший запропонував:

  • особливий ассортимент, який ви не зустрінете у інших магазинах, особливо колекції золотого пірсингу та брелоків, створених нами спільно з кращими ювелірами України

  • адресну доставку за допомогою власної мережі представників у містах України

  • віртуальну примірку прикрас з точністю до 95%

  • функціонал для замовлення індивідуальних прикрас по фото або ескізу

Ми точно знаємо секрет довголіття: щира любов до нашої справи та віра у нашу місію: доставити вам особливу прикрасу для особливої події, доставити щастя та радість!

Наші замовники знають, чим ми відрізняємось - ідеальним, душевним, уважним до потреб клієнта сервісом.

Ті, хто хоч раз скористався ним - завжди повертаються за нас за чимось особливим! Нові клієнти часто запитують: для кого бонусна ціна? Для тих чисельних замовників, які з нами уже 15, 12 або 10 років і мають постійну бонусну ціну, приєднуйтесь до цього клубу вже сьогодні, адже з нагоди нашого ювілею ми оголошуємо унікальну акцію: 15 днів бонусної ціни на ВСІ золоті прикраси на замовлення від 5000 грн для всіх!

Для клубу наших постійних замовників діє бонусна ціна без обмежень по сумі, для володарів VIP акаунтів +3% до особистої знижки без обмеження ціни.

Святкуємо цілих 15 днів! Акція діє з 2 до 16 червня 2022 року.

3 Карата | Всі права захищені

Всі права захищено. Використання матеріалів блогу має супроводжуватись робочим посиланням на джерело.