Золото в колекціях відомих дизайнерів: колір має значення!

Жінки люблять змінювати свій стиль, і в цьому їм великі їх помічники − ювелірні вироби. Зараз вони купують прикраси, які підходили б до їх нових сумочок або чобітків.

Дизайнери моди продовжують відходити від химерною аляповатої біжутерії. Це демонструють покази колекцій на New York Fashion Week. Вони замінили громіздкі брязкальця на витончені золоті прикраси. Кутюр'є звернулися до мінімалізму, а разом з ним − і до вічної класики. Деякі, зокрема, Nicole Miller, створили власні колекції прикрас, інші ж вступили в творчий союз з дизайнерами-ювелірами. Так мінімум ексклюзивних прикрас від ювеліра Ben-Amun прекрасно доповнив загальну концепцію образу і відмінно поєднувався з речами з нової колекції Carmen Marc Valvo.

Золото з діамантами − це вічна класика, яка ніколи не вийде з моди. У своїх колекціях законодавці моди все частіше використовують саме золото, прикрашене діамантами. На їх моделях з'являється класичний золотий браслет і ланцюжок, і закінчується цілими нарядами з діамантами.

Прикраси з діамантами

Годинники з діамантами. У моді завжди залишається класика. Так і законодавець моди Oscar de la Renta в черговий раз продемонстрував вірність класиці ювелірної справи − діамантів. Аксесуарами колекції одягу de la Renta стали золотий годинник з діамантами від Jaeger-LeCoultre, мережива, вишивка і помітні, що привертають увагу кольори.

Одяг з діамантами. У нових колекціях модних дизайнерів є місце і нарядам, прикрашеним діамантами. Головним досягненням дизайнера прикрас Chris Aire стала сукня ручної роботи. Червоно-золоте плаття без бретелей з глибоким вирізом прикрашене майже 4 тисячами діамантами. Вартість такого наряду оцінена в 50 мільйонів доларів.

Золота каблучка з цитрином Ювелірний інтернет-магазин 3Карата

Золоті прикраси

Браслети із золота. Дизайнер Carolina Herrera також звернулася до класичної моді. В її новій колекції жіночні силуети і легкі тканини контрастують з масивними золотими браслетами від Verdura. У колекціях різних дизайнерів з'явилися браслети вище ліктя. Такі браслети освіжають наше сприйняття і дають можливість поглянути по-новому на класичні прикраси.

Важкі золоті ланцюжки. У 2007 році на подіуми повернулися ланцюги. Вони можуть бути масивні, як в колекції Ferre або вишуканими і витонченими, як античні прикраси. У цьому сезоні ланцюги носять як намиста і браслети, навішують на ремені або обвивають ними щиколотки. Ланцюги стали модним елементом літнього взуття і прикрашають сумочки. Ланцюги можуть доповнюватися безліччю симпатичних і стильних фігурок або кулькою Перевага, звичайно, віддається ланцюгам і ланцюжкам з золотим відливом, але вибрати модну річ можна на будь-який смак і достаток. Ланцюги можуть бути і золоті, і срібні або різнокольорові.

Класичні золоті ланцюжки − як браслет або ланцюжок на шию − буквально наводнили покази Fashion Week. Їх можна було побачити в колекціях таких відомих зарубіжних дизайнерів, як Carolina Herrera, Diane von Furstenberg і Heatherette.

Багатоярусні моніста і намиста. З минулих сезонів збереглася мода на багатошаровість прикрас, тільки тепер шари стали тоншими і менше.

Прості кулони. Дизайнери все частіше віддають перевагу скромній чарівності вишуканих ланцюжків з кулонами. Прості кулони з золота є своєрідним продовженням моди на мінімалізм.

Жовте золото.Дизайнер Gustavo Arango використовував у своїй колекції золоті прикраси від Coomi. Дивним чином тонкі прикраси з жовтого золота підкреслили красу його нової колекції.

Біле золото. Таке золото буде актуально і з великими діамантами, сапфірами і топазами. Прикраси з білого золота підійдуть як до коктейльної сукні, так і до ділового костюма.

Рожеве золото. Рожеве золото отримало нове дихання в новому сезоні. Ніжний відтінок такого золота вже давно не був фаворитом високої моди.

2016 @Інтернет-магазин «3 Карата»

Усі права захищено. Використання матеріалів повинно супроводжуватись робочим посиланням на джерело.