Психологічний тест: який ви дорогоцінний камінь?

В інтернеті та журналах радять обирати ювелірні камінчики залежно від знаку зодіаку в гороскопі. Але ми, ювелірний інтернет-магазин 3 Карата, вважаємо, що вибір дорогоцінного каміння залежить не від сузір’я на небі, а від енергетичного стану людини, його душі та емоцій.

Ми склали цей тест, проаналізувавши безліч інформації, і пропонуємо перевірити Ваш психологічний стан і отримати маленьке пророцтво за камінцями. Виберіть камінь, який Вам сподобався, і шукайте опис поза даною цифрою.

  • 1 Діамант
  • 2 Блакитний топаз
  • 3 Аметист
  • 4 Перлина
  • 5 Смарагд
  • 6 Рубін

Діамант

Ви — дуже відкрита людина. Чесність, рішучість, упевненість — Ваші основні риси характеру. Ви, як і алмаз, непорушна, цілеспрямована і дуже витривала людина. У той же час, як і діамант, Ви є кристально чистою, щирою, не виносите обману і завжди готові допомогти оточуючим.
Наша порада:
Якщо Ви обрали цей камінь, приділіть увагу своєму дозвіллю, зробіть перерву в роботі. Яскраві події, круїзи, подорожі та пригоди чекають на Вас. Життя дуже різноманітне і різнобарвне — не забувайте насолоджуватися ним!

Блакитний топаз

Ви — дуже спокійна і врівноважена людина, надійна та розсудлива. Ви не любите гучних компаній. Тихе і спокійне життя, затишна квартира або будиночок, щаслива родина — це Ваша ідеальна картинка. В житті Ви є арбітром, люди довіряють Вашій розсудливості, завдяки чому вирішуються будь-які спори і врегульовуються конфлікти.
Наша порада:
Якщо обрані топази, будьте готові до подій, в яких потрібно буде проявити всі перераховані вище якості на 100%. Від Вас залежить мир і спокій оточуючих, тому накопичуйте сили — тіште себе свіжим повітрям, сонцем і квітами. Займіться садівництвом або використовуйте аромотерапію.

Аметист

Ви — миролюбна, щира сердцем людина. У Вас дуже велике прагнення до самовдосконалення, розвитку інтуїції та проникливості. Ви, як і аметист, володієте дуже потужною енергією, яку направляєте в мирне русло. Аметист — каміння мудрості, гармонії та тверезості розуму.
Наша порада:
Ваш вибір свідчить про душевні хвилювання і тривоги. Вам необхідно збалансувати себе, не втрачати самоконтроль. Цей камінь дуже вам допоможе! Можливо у вас навіть є потреба купити кулон з аметистом або аметистову щітку, все це тому, що вам потрібен спокійний відпочинок. Масаж, медитація і йога — це Ваш порятунок для знаходження гармонії. Не варто недооцінювати себе — Ви сильніше, ніж Ви думаєте!

Перлина

Ви володієте відкритим і простим характером, можете знайти підхід до будь-якої людини. Простота — це ваша норма життя і поведінки, Ви завжди йдете за покликом свого серця та інтуїції.
Наша порада:
Якщо Ви вибрали перлину, можливо Вам важко на душі, у Вас хронічна втома або зазнали негативних емоцій. Перли допомагає людині очиститися, позбавитися від негативу і впорядкувати думки. Навколо Вас багато недоброзичливців, можливо сталося розчарування в якійсь людині. Перли допоможуть Вам знову повірити в свої сили, полюбити все навкруги і простіше ставитися до подій. Загалом, уникайте агресивних відносин і прийміть міри для захисту від негативних емоцій, адже Ви дуже чутливі. Не думайте про інших або про себе погано, краще думайте про кохання!

Смарагд

Ви — дуже творча особистість з добре розвиненою інтуїцією. Також Ви — чесна і щира людина з позитивними почуттями та думками. Ви не терпите брехні та подвійної гри. Цей самоцвіт вважається камінням надії.
Наша порада:
Якщо інтуїтивно Ви обрали смарагди, значить Вам необхідно зняти напругу, і отримати побільше позитивної енергетики. Висловіть себе у творчій діяльності — тому займіться музикою або співом, танцями або малюванням. Або освоюйте нову професію, яка дасть Вам творчу свободу — адже зараз ідеальний час для початку нових проектів!
Вам також може бути цікаво: Смарагд — зелений суперник діаманта >>

Рубін Ювелірний інтернет-магазин 3Карата

Рубін

Ви — імпульсивна, вибухова і дуже емоційна людина. Вашу динамічну або іншими словами вулканічну силу іноді неправильно сприймають, адже Ваша енергія вирує і змінює все навколо себе. Рубін — це камінь вогняної стихії, а вогонь здатний очищати і звільняти від старого, щоб розчистити шлях до нового і розпалити пристрасть.
Наша порада:
Рубіни — камені шаленого, палкого і пристрасного кохання. Прислухайтеся до свого серця, що саме Ви намагаєтеся ігнорувати в собі і загасити вогонь в своєму серці? Чесно зізнайтеся собі в своєму сокровенному бажанні, адже мрії заслуговують на повагу. Прислухайтеся до них і вони, як вулкан, здійснять потужне виверження пристрасті! Не бійтеся! Тільки вперед, до нових звершень!
Вам також може бути цікаво: Рубiн — камінь палкої і пристрасної любові >>

2018 @ Інтернет-магазин «3 Карата»

Усі права захищено. Використання матеріалів повинно супроводжуватись робочим посиланням на джерело.