Американки обручки золоті

Вид Сетка Список

Товари 1-24 з 199

Сортируется по убыванию. Установить по возрастанию
Вид Сетка Список

Товари 1-24 з 199

Сортируется по убыванию. Установить по возрастанию

Золота Обручка Американка: чек-лист по выбору

Золота обручка «Американка»  з пласкики прямими стінками − неймовірно популярна − її хоче купити кожен другий клієнт весільного каталогу золотых обручок. З висоти багаторічного досвіду роботи інтернет-магазину «З Карата» ми констатуємо той факт, що не дарма простота, витонченість і мінімалізм притягують закоханих − такий сучасний світ − простий і комфортний. Стандартне «бочкоподібне» кільце − це «класика», а сучасна молодь шукає нові форми.

Обручка «Американкою» та обручка «Європейка»: диявол в деталях?

Гарної романтичної передісторії назви не існує, і з Америкою вона практично ніяк не пов'язана, так як така форма обручок існувала в Європі задовго до цього.

Технологічний стиль такої обручки викликає асоціації з накидною гайкою (фітингом) − на жаргоні водопровідників «американкою». Тому часто зустрічаємо такі назви товстої обручки − американки, як шайба або гайка. Звичайно, чоловікам це багато що пояснює! :-)

Ну а тепер про серйозне − перейдемо до чотирьох основних етапів вибору і розглянемо види обручок американок.

1. Вибираємо форму: американка або європейка?

  • «Американка» − обручка з рівними пласкими гранями і рубаними краями, з прямокутною формою перетину.

  • «Європейка» − колечко з напівкруглим перерізом зверху, тобто всередині пряме, а зовнішня сторона закруглена.

І трохи про догляд за золотими обручками американками

Ви працюєте руками, то, можливо, краще вибрати закруглений край або знімати перед роботою, що не дуже надійно і практично. Втім естетика американок зачаровує покупців і це компенсує вимоги експлуатації, про що свідчать відгуки наших клієнтів про обручки «американка».

2. Вибираємо дизайн обручки тип "Американка"

  • Полірована глянцева обручка американка без каміння. Американка обручка − гладенька. На полірованій поверхні відсутня навіть мікрошорсткість. Відмінний вибір для щоденного використання, до речі без особливих вимог до догляду!

  • Матована обручка "європейка" без каменів. Обручки американки виглядають неймовірно стильними та стриманими, якщо вони покриті матуванням. Що стосується догляду за матовою обручкою, то чистити доведеться частіше і слід побоюватися подряпин.

  • Каблучка Американка з діамантами. Існує думка, що американка не поєднується з камінчиками. Але ювеліри доводять зворотне. В основному в обручки вставляють діаманти.

  • Кільце доріжка американка з камінням. За індивідуальним замовленням наші виробники вставляють дорогоцінні камені різних кольорів, в тому числі з кольоровим фіанітом, і воно буде виглядати так само привабливо, але і набагато дешевше.

  • Ексклюзивні каблучки виду "американки". Це шик, доступний не кожному і будь-яка наречена буде відчувати себе «американською» нареченою принца, одягнувши таку вінчальну обручку.

3. Колір золота у каблучках-американках

  • Обручка американка з білого золота або платини

  • Обручка американка у червоному золоті

  • Обручка американка - жовте золото (євроколір)

Сучасні моделі − це не завжди проста шайба, в ювелірних інтернет-магазинах багато варіантів умілого поєднання різних кольорів металу, візерунків, гравіювань і навіть чорніння, що робить обручку унікальною.

  • Тонка обручка американка двоколірна (комбінована)

  • Обручка американка середньої ширини трикольорова (комбінована)

  • Широка обручка американка з чорнінням

4. З гравіюванням чи без?

Гравійований напис на обручці − давня традиція. Гравірування робить обручку «індивідуальною», а сам напис має потаємний сенс, який зрозумілий тільки двом закоханим. «Глибоке гравірування» ливарне − завдання не з дешевих, а механічне ми недорого нанесемо недорого практично на будь-яку обручку з широкою і рівною поверхнею.

Підготовка до весілля − не простий і нервовий процес, тому менеджери 3 Карата готові допомогти. Дозвольте собі зберегти час і нерви хоча б з вибором обручок!

© 3Карата