Що подарувати чоловіку, у якого все є?

Хто з нас не мучився проблемою вибору подарунка, особливо чоловікові, у якого є практично всі, а чого поки немає, то він може з легкістю дозволити. Хто не ставив собі або не гугл питання: що подарувати на рік відносин близькій людині: хлопцю, чоловікові, синові, батькові? Характер і душевна організація іменинника в цьому питанні мають вирішальне значення. Річниця весілля невблаганно наближається, і проблема що можна вибрати і купити пмучіт прекрасну половину людства, але це набагато простіше, ніж річниця знайомства або відносин - адже подарунок не повинен бути дорогим, але пам'ятним, незвичайним і дуже особистим.

Парні подарунки: ювелірні вироби рулять

Ідея парних подарунків заслуговує на особливу увагу, якщо батько поділяє із сином спільне дозвілля. Спортивне спорядження, як і спеціальний одяг для тренувань, об'єднає ваших чоловіків у спільному спортивному занятті. А футболки з однаковим принтом для молодої пари відмінно підкреслять спорідненість і душевну близькість. Коштовності у вигляді однакових золотих або срібних прикрас, наприклад, кулон Зірка Ерцгамма, хрест фараонів Анкх, наручний годинник, шкіряні браслети з тисненням за індивідуальним замовленням, парні кулони як половинки цілого, два персні Соломона -  цікаві як варіант парного подарунка, при цьому ціна коливається від високої до цілком доступної. До таких подарунків також належать золоті чоловічі печатки, яких у нас чимало. 

Брелоки для ключів, авто брелки із золота і срібла Ювелірний інтернет-магазин 3Карата

Подарунок шефу чи колезі: коштовна канцелярія та антистрес-аксесуари

Як багато ви знаєте про захоплення свого мужчини? Впевнені, що він любить оперну музику, а не джаз? Віддає перевагу запонкам проти гудзиків? Перебуваючи поруч з ним кожен день, ви цілком можете знати недостатньо про інтереси і смаки. Щоб порадувати людину, наділену владою і не потрапити в незручне становище, зупиніть вибір на універсальному подарунку. Офісне приладдя із преміум-сегмента створені саме для таких випадків. Що це буде − настільний набір Parker, Montblanc або срібна ручка місцевого ювелірного заводу − обирати вам, органайзер в шкіряній палітурці з особливим тисненням − ці аксесуари будуть корисні в роботі і підкреслять формальний характер подарунка. Якщо вах слопець - колега, який любить естетичні, але не дуже практичні речі, швидше за все оцінить корисні девайси типу мініатюрної метеостанції, «маятника Ньютона» або настільного «вічного двигуна», а якщо це - ваш чоловік і він чудовий тато − красиву рамку для фотографії ваших дорогоцінних нащадків.

Коштовна елітна канцелярія Ювелірний інтернет-магазин 3Карата

Подарунки за професіями та до професійних свят

Професійні презенти не обов'язково є практичними і функціональними. Якщо іменинник працює виконробом, то дарувати будівельну каску і рацію, напевне, не варто. Краще подаруйте срібний затискач для грошей з особистим гравіюванням і побажайте коханому фінансових успіхів. Повірте, він оцінить! Якщо ж ваш бойфренд - директор великої будівельної компанії − то можна всім колективом родичів (учасників бенкету) скинутися на статуетку у вигляді крану, в день бухгалтера вручити спеціальний бухгалтерський записник, психоаналітику знайти брелок з Фрейдом, на відкриття французького ресторану принести пляшку дорогого шампанського, яке пам'ятає часи взяття Бастилії.

Срібні сувеніри Ювелірний інтернет-магазин 3Карата

Подарунки коханим чоловікам

У пошуках ідеального подарунка чоловікові або бойфренду ви перебрали купу тематичних сайтів і не змогли вирішити, що зробить його щасливішим? А сам він наполягає на версії, що кращий подарунок − це ви. Тоді мершій обирайте великий гарний бант, а ми допоможемо підготувати сюрприз, використовуючи ваші знання про коханого, його характер, хобі та професійну діяльність.

Як обрати чоловікові подарунок по хобі

З віком чоловік набуває все більше захоплень і хобі. Практичним і цікавим буде подарунок у одній з наступних категорій:

  • набори інструментів, особливо в красивій коробці;

  • спортивні аксесуари і гаджети для частих відвідувачів спортзалів;

  • мисливця або рибалку потішить срібна стопка або фляга;

  • подарункові книги, колекційні видання журналів, марок і т.п.;

  • автолюбитель зрадіє срібному брелоку з логотипом улюбленої марки.

Прихильникам активного зимового відпочинку точно сподобається сноуборд або лижі в індивідуальному дизайні. Дайвінг та серфінг відкривають можливості літніх подарунків. Ваш чоловік − колишній моряк і все ще мріє переплисти океан на власній яхті? Тоді йому точно потрібен компас, пляшка ямайського рому і медальйон Роза Вітрів.

Чоловічі золоті кулони, хрести, амулети Ювелірний інтернет-магазин 3Карата

Подарунки з гумором: обираємо з обережним креативом

Це найбільше поле для маневрів. Відвідування квесту викличе у вашого героя захват, який можна порівняти з радістю Майкла Дугласа у фільмі «Гра». Драматичний розіграш за участю відомого телеведучого викличуть вибух адреналіну в крові винуватця свята і залишать про цей день яскраві спогади. Менш витратні варіанти веселих ідей: будильник зі смішним голосом і текстом, футболка, светр або інший елемент гардероба з гумористичним принтом, срібна штрафна стопка з фігуркою Наполеона, і вперед! До завоювань!

Часто подарунки не за віком дорослому чоловікові приносять набагато більше радості, ніж серйозні і статусні покупки. Вся справа в тому, що чоловік від дитини відрізняється ціною іграшки. Напевно ви помічали, з яким захопленням чоловіча частина дитячого дня народження збирає залізницю або містечко з конструктора лего, подарованого малюкові. А радіокерований вертоліт або безпілотник − це взагалі суцільна радість! Тому змістовний і корисний подарунок можна доповнити маленькою несерйозною деталлю «для душі», яка потішить дитину всередині вашого серйозного мачо.

@ Інтернет-магазин «3 Карата»

Всі права захищені. Використання матеріалів блогу має супроводжуватися робочої посиланням на джерело.