Замов і виграй подарунок-передбачення на 2018 рік!

Всі замовлення з 31 грудня по 8 січня беруть участь у безпрограшній лотереї прогнозів на 2018 год! Після підтвердження замовлення наша система у випадковому порядку відправить Вам лист з подарунком, який ви отримаєте разом із замовленням.

Золотий кулон
підкова

Виграш золотої підкови означає, що ваші зусилля і плани можуть увінчатись успіхом. Цей рік для нових проектів, втілення нових ідей, успіхів в особистому житті, тож нехай ваш новий золотий талісман-підкова додає сили!

Кулон-шарм під браслет
з сердечком

Богиня Кохання явно на вашому боці! В цьому році може статися нове знайомство, весілля, нова любов або ви знову закохаєтесь в свого партнера! Ви благословенні срібною підвіскою-серцем, дійте і будьте щасливі в любові!

Срібний сувенір загребушка «Долар»

2018 рік цілком може стати успішним для вас у фінансовому плані − підвищення на роботі, новий бізнес, цінні подарунки, але не варто сидіти на місці − можливості десь поруч! Носіть в гаманці загребушку, щоб залучити грошову енергію!

Як отримати приз-передбачення?

Надішліть замовлення на вподобаний виріб з нашого каталогу в період з 31.12.17 по 8.01.18. Чекайте на дзвінок нашого менеджера.

Після підтвердження замовлення нашим менеджером і зміни статусу замовлення, система відправить автоматичне повідомлення про виграш на e-mail.

Отримайте приз разом з доставкою вашого замовлення! Цей рік почався для Вас успішно! Вітаємо!

* Повідомлення про приз надсилається на e-mail, обов'язково вказуйте ел.пошту при замовленні!
** Подарунок надається тільки в разі виконання замовлення. При поверненні замовлення, подарунок необхідно повернути.
*** Під «виграшем», «призом» або «подарунком» передбачається можливість покупки одного з трьох подарунків за 1 грн.
**** Грошова компенсація, доставка призу адресою, який відрізняється від зазначеного в замовленні, а також заміна призу не допускається.